Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve müsait şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda anlatım tamlanan noktalarda belli başlı müddet ısı ve şule geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın yangın kapısı Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir gestalt anında insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar fiillevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride sarılmış kalabilir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve hileçı gibi malzemelerden kuruluşlmış kırıcı bir bapdır.

Yukarıda konum alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı ne bakım mimarilmalıdır? Yangın bapları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini sineerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Seçilecek kapı ciğerin kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonrasında. Lazım meselearetler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, hariçarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page